Beschikbaarheid

MDWDVZZ
17
1
2
18
3
4
5
6
7
8
9
19
10
11
12
13
14
15
16
20
17
18
19
20
21
22
23
21
24
25
26
27
28
29
30
22
31
Beschikbaar
Bezet

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

COVID UPDATE – Blauwpoort’s actuele aanpak in tijden van overheidsrestricties

COVID UPDATE 9 mei 2021

Beschermd Monument Blauwpoort is in normale tijden enkel de bekende VAKANTIEWONING VOOR GROTE GROEPEN tot maximum 36 mensen of de bekende EVENT LOCATIE.  Beschikbaarheid, tarieven en reservaties verlopen via deze website en per mail.

______________

Uitzonderlijk in deze tijden van overheidsrestricties wordt Blauwpoort vaak omgetoverd tot een BED & BREAKFAST (dus nu ook verhuur kamer per kamer aan aparte kleine groepen). Deze situatie is dus slechts tijdelijk. Beschikbaarheid, tarieven en reservaties verlopen via booking.com 

__________________

Aanpak voor het CONCEPT  VAKANTIEWONING tot 36 mensen / EVENT LOCATIE vanaf 9 juni 2021 tot zolang er nieuwe versoepelingen komen:

de ‘private samenscholingen’ van grote groepen tot 36 mensen (of in het geval van een event nog meer) worden  omgezet naar een begeleid privaat event met het covid-risk-scan-model als basis, inclusief een gevarieerd programma, inclusief ‘food & beverage’ concept en rekening houdend met alle protocollen van horeca, logies en events.

Interessante voetnoot: uitbater Hendrik is beroepsmatig onder andere Belgisch secr.-gen. voor de sector voor een gezond binnenklimaat en ventilatie. En werd in deze hoedanigheid op regelmatige basis  als expert geraadpleegd door de regeringen en adviesorganen. Voor ventilatie in vakantiewoningen en voor alle andere regels en protocollen geldt dat wij op het terrein altijd een extra stapje zetten ten opzichte van de minimum regels.  Blauwpoort is alzo uitgegroeid tot de perfecte mix van veiligheid en gezelligheid! 

___________________

Aanpak voor het CONCEPT BED BREAKFAST: 

Elke ochtend dat de B&B open is, is er een uitgebreid ONTBIJT van 8u tot 12u met lokale en verse ingrediënten. Samengesteld door chef-koks. Prijs: 19 euro per volwassenen, 10 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Op zaterdagen dat de B&B open is organiseren wij telkens een super gezellige 3-gangen BBQ met de Ofyr vanaf 19u. Prijs: 27 euro per volwassenen en 13 euro per kind tot 13 jaar. Wij streven ernaar om veel biologische groenten te serveren en lokaal aan te kopen. Op andere dagen (vrijdagen en zondagen of weekdagen tijdens vakantieperiodes) suggereren we voor onze gasten een aantal toffe restaurants in de buurt.

Alle DRANKEN zijn voorhanden in Blauwpoort. Zij worden aangeboden tegen normale marktprijzen. De wijnen en bieren zijn  lokaal. ‘Spirits’ zijn verboden in Blauwpoort, met uitzondering van ‘Blue Hill Gin Ibiza’.

In het concept B&B wordt aan elke kamer één op één een gezellige zitplek/unieke ruimte toegekend. Deze plek maakt integraal deel uit van de slaapkamer. Deze zitplek is geen gemeenschappelijke ruimte. In deze gezellige plek kunnen de ontbijten en de maaltijden en de dranken van Blauwpoort genuttigd worden. Veilig én gezellig. Eigen dranken nuttigen tijdens een diner kan, maar dan geldt een kurkrecht van 20 euro per gezelschap. Take away nuttigen in de ruimtes kan niet.

De SAUNA kan per privaat gezelschap gereserveerd worden.  De prijs voor een sessie (1 uur voorverwarming + desinfecteren en ventileren + 1 tot 3 uren saunasessie) is 45 euro.

De KEUKENS en de bbq van Blauwpoort kunnen omwille van hygiënische redenen in tijden van corona NIET gebruikt worden door de gasten. (DE STUDIO is een uitzondering. In tegenstelling tot alle andere 11 slaapkamers heeft de studio een eigen kitchenette en een kleine zithoek. Dus, het gezelschap dat de aparte ‘studio in zijvleugel’ met dubbel bed en drie single bedden en zithoek en keukentje huurt, heeft uitzonderlijk WEL een keukentje ter beschikking. Daarentegen hebben de huurders van ‘de studio’ geen andere unieke zitplek ter beschikking in het woonhuis omdat zij al een zithoek hebben in hun eigen studio.)

Check-in is standaard vanaf 16u en check-out tot 12u. Maar respectievelijk vroeger arriveren  en later vertrekken is altijd mogelijk!! Alzo geniet u volop van Blauwpoort en de streek.

Bestellen van ONTBIJT en DINER en SAUNA kan via een kort bericht via Booking.com maar dit kan ook ter plekke tijdens check-in.

De verschillende aanpak tussen het CONCEPT GROTE VAKANTIEWONING  versus  CONCEPT B&B leidt soms tot verwarring. Excuus hiervoor, het is tijdelijk en blijft de werkwijze zolang overheidsbeperkingen van kracht zijn. Altijd bereid voor meer info. Cheers, Nathalie & Hendrik

Post A Comment