Een dag om nooit te vergeten

Blauwpoort heeft voor u een weekenddag samengesteld vol verrassingen.

De dag start met een ontbijt met lokale ingrediënten.

Nadien vertrekt uw familie of vriendengroep naar een geheime plek.

Vandaar gaan we verder en ontdekt u een wijndomein, een lokale picon,  de kabelbaan, een uitkijkpost, een pick-nick plek, een Iepers museum …het staat allemaal op het programma.

Deze belevingsdag varieert naar gelang de samenstelling van uw groep (grote groep of kleine groep, jong of oud, sportief of recratief), het seizoen en het weer.

De dag eindigt altijd met een bio-dynamische maaltijd op de unieke design OFRY BBQ, het toppunt van gezellig samenzijn.

Een paradijs voor fietsers

Heuvelland is een fietsparadijs. Met de Kemmelberg als monument. Blauwpoort is de ideale basis voor start en finish van mooie tochten. Wij hebben voor u bestaande routes aangepast aan uw groep: jong of oud, sportief of recreatief. Op de route hebben wij gezorgd voor afwisseling: geniet van een locale “picon”, pinck-nick op een uniek plekje, sta stil bij het heden en verleden, kijk naar natuur en monumenten, … Contacteer ons voor meer informatie.

De nieuwe Blauwpoort wandelroute

“DE NIEUWE BLAUWPOORT WANDELROUTE” is een nieuwe route met start en aankomst in Blauwpoort.

De route is uiterst gevarieerd en is ook geschikt voor kinderen. Voor stevige wandelaars is er een uitbreiding van de route mogelijk.

Op het parcours vindt u:  een natuurreservaat, een toffe pick-nick plek, het bos en het theater aan de Kosmos, de molen op de top van de Rodeberg en meer… Een moment van rust vindt u op de kabelbaan met zicht van Rijsel in Frankrijk tot de kust. Voorts liggen er op de route ook twee wijndomeinen. Een degustatie is meestal mogelijk.

Contacteer Blauwpoort of vind de route op uw Smartphone via RouteYou.com

Let's talk